Analyse: Svaret blæser i vinden – i Norddjurs eller Nordkorea?

Af Søren Andersen, soan@stiften.dk

Mølleplanen på land fik en elendig politisk behandling, som fik politikere til at falde fra et flertal for opstilling – mens andre gang på gang måtte uden for døren, fordi de ikke var habile til at tage stilling. Typisk fordi de selv eller deres familier havde penge i vindmølleprojekter.

Hele vindmølleplanen faldt til jorden med et brag – og nu skal politikken på området formuleres om – med større borgerinddragelse og medejerskab, blev det lovet i rådssalen.

Men det var ikke længe, der var »fred i vor tid«. Spin finder ikke bare sted på Christiansborg, men også lokalt, hvor man valgte TV2 Østjylland til at fortælle om et vindmølleventyr, der kunne resultere i op mod 700 job på Grenaa Havn – nyheden blev timet perfekt et par dage før sagen skulle behandles i kommunalbestyrelsen. Uden et eneste kritisk modspørgsmål eller med en vindmølleskeptiker på skærmen.

Læs hele artiklen på http://stiften.dk/norddjurs/analyse-svaret-blaeser-i-vinden-i-norddjurs-eller-nordkorea