Min tillid til borgmesteren og gruppen i kommunalbestyrelsen er lig nul

Af Frederik Thøgersen,

“Kære Jan
Tak for svaret, ”Klar til dialog, hvis den mistillid I udtrykker kan overvindes”. Det er meget nemt, hvordan jeg skal svare på din håndsrækning i forhold til at overvinde mistilliden til den socialdemokratiske gruppe i kommunalbestyrelsen og i særdeleshed dig som borgmester.

Læs også: Debat Norddjurs: “Klar til dialog, hvis den mistillid I udtrykker kan overvindes”

Grunden til det er jo selvfølgelig åbenlys efter at det er kommet frem, hvordan den socialdemokratiske byrådsgruppe er blevet pålagt at underskrive et papir, hvor der står: ” hvis man ikke støtter opstillingen af havvindmøller ved Grenaa, bliver man ikke opstillet ved næste byrådsvalg”.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke troede vores lokaldemokrati fungerede på den måde, at man tvinger en hel byrådsgruppe til at mene det samme som Borgmesteren. Det vil jeg mene er manipulerende og enevældigt. At du så mener, det er og har været en personlig hetz fra min og andres side, det er jeg da ked af du føler. Men vi har desværre haft ret i vores indlæg, og jeg må indrømme, at jeg har ingen tillid til dig som borgmester eller til resten af den socialdemokratiske byrådsgruppe.

At du nu indbyder til dialog og fremstrakt hånd efter at beslutningen er truffet er absurd. Dialog og meningsudveksling foregår, inden man beslutter at give et mandat til havnebestyrelsen om, at gå videre med opstillingen af kæmpe havvindmøller ved Grenaa by. Jeg må sige, jeg er forfærdet over den måde, du leder den socialdemokratiske byrådsgruppe og ikke mindst vores kære by Grenaa.

At du dækker det ind under at skaffe arbejdspladser, det vil jeg gerne svare mere uddybende på i et andet indlæg. For der skal ikke herske tvivl om, at jeg rigtig gerne ser, at der kommer arbejdspladser til byen, men at dække det ind under tre store havvindmøller lige ved byen, det stiller jeg mig meget kritisk overfor.”

Debatindlæg i Kilde: Lokalavisen