Højere end Mærsk Borerig

Det kan være vanskeligt at forestille sig hvor store de planlagte vindmøller ved Grenaa Havn vil være. Borgerne i Grenaa får nu en enestående mulighed for at få et indtryk af vindmøllernes højde, selvom de valgte vindmøller bliver endnu højere en denne borerig.

Hvad man vanskeligt kan forestille sig er, når der bliver tilføjet en 180 meter stor rotor som konstant vil fange opmærksomheden når møllevingerne bevæger sig med ca. 14 omdrejninger pr. minut, som betyder en vingespids-hastighed på omkring 400 kilometer i timen.

Hertil skal vi lægge et pulserende støjniveau med infralyd og lavfrekvensstøj (dyb brummen) samt vindstøj fra disse kæmpevinger, der når helt ned til blot 30 meter over havoverfladen.
Det er nok ikke at overdramatisere situationen ved at hævde, at det bliver et mareridt der venter borgerne i store dele af Grenaa by, hvis det lykkes Borgmesteren og Grenaa Havn at gennemtvinge en så fatal beslutning for byens borgere. Støt borgernes kamp mod dette unødvendige eksperiment. Klik her

2016-11-12-12_51_46-1024x576