Lige linje fra Jan Petersen til Aksel H.

Af Lars Norman Thomsen

Norddjurs borgmester Jan Petersen (S) har efter sidste uges kommunalbestyrelsesmøde måttet opleve noget, der ligner en shitstorm på de sociale medier: Diktatorisk, enevældig, manipulerende … lyder karakteristikken af kommunens førstemand.

Hvis han har nikket ja til den skrivelse, som den socialdemokratiske Norddjurs ledelse i starten af august 2016 sendte til samtlige daværende medlemmer af gruppen i kommunalbestyrelsen med en klar besked om at rette ind, ellers fik det konsekvenser for deres opstilling til næste kommunalvalg, er er han ingen af delene.

Så har han fejlet totalt og udstillet sig selv i en grad, der vækker mindelser om god gammeldags autoritær socialdemokratisme, når den var værst.

Læs hele artiklen på http://norddjurs.lokalavisen.dk/kommentar-lige-linje-fra-jan-petersen-til-aksel-h.-/Lokale-nyheder/20160830/artikler/160839931/1462