Har Socialdemokraterne erkendt en forfejlet plan?

I følge Lars Norman Thomsen, der er redaktør på Lokalavisen, viser Socialdemokraterne tegn på tilbagetog vedrørende vindmølleplanerne i Norddjurs. Måske har Socialdemokraterne nu erkendt, at vindmølleplanerne i Norddjurs er en tabersag, som flere politikere  flere gange har udtrykt det i byrådssalen.

Viser det sig at denne nye melding fra Socialdemokraterne holder, er det en næsten ubegribelig ny forundelig virkelighed for Norddjurs-borgerne, naturen og miljøet. Det vil tilmed blive en økonomisk besparelse for samfundet.

Det vil også være en tilbagevisning af vindmølleindustriens hensynsløse fremfærd og en sejr for nærdemokratiet. Men ingen kan vide sig sikker før kampen er fløjtet af. Først herefter kan borgerne glæde sig over at modstandskampen var det hele værd.

Læs artiklen og vurder selv, hvor det kan føre hen.

/pba@kaempevindmoeller.dk

Vindmølleprojekter – Socialdemokraterne har erkendt nederlaget

Se artiklen i Lokalavisen her…