Vindmølle-ejendomme der ikke kan sælges er desværre dit eget problem…

Bor du nær en kæmpevindmølle, eller måske kommer til det her i Norddjurs, må du regne med at salgsværdien for din ejendom kan være halveret eller i værste fald, at din ejendom er usælgelig og dermed helt uden salgsværdi. Du må også regne med at få problemer med kreditforeninger, som har pant i ejendommen, da den økonomiske sikkerhed for långiver kan være helt væk.

Du kan ikke regne med at myndighedernes værditabserstatning kommer til undsætning, da der kun betales symbolske værditabserstatninger som ikke afspejler virkeligheden.

Du må altså regne med, at du er økonomisk færdig og er alene om at redde dig selv ud af de problemer din kommune har påført dig. Kommunen kommer dig ikke til undsætning, selvom de er ansvarlige.

Desværre er det virkeligheden lige nu – og du må selv finde ud af hvordan du vil kæmpe dig tilbage som en bidragsydende borger. Økonomisk er du tomhændet, men hænderne er eller bliver fulde med alle former for problemer.

Har du endnu mulighed for at kæmpe imod, eller synes at dette senarie ikke høre hjemme i Danmark – så er det nu vi skal vise kæmpevindmølle ja-siger politikerne hvad virkeligheden er for de borgere, der er ramt og hvad konsekvenserne bliver for Norddjursborgerne hvis ikke vi gør noget. Ja-siger politikerne kan stadig nå at redde disse borgere ved at stemme nej til kæmpevindmøller tæt på borgerne.

En ejendomsmægler fra Ikast har professionelt vurderet de faktiske forhold som de er i Isenvad ved Ikast.

/pba@kaempevindmøller.dk


 

E-mail fra ejendomsmægler Kurt Møller:

Ejendomsmægler_Kurt_Møller_Ikast

Ejendomsmægler_Kurt_Møller_vurdering_001