Er Borgmester Jan Petersen blevet en trussel for Grenaaborgerne?

Hvordan genvinder vi tilliden til en Borgmester der ikke lytter til borgerne og siger et, men gør det modsatte? Borgmesterens udtalelse om borgerinddragelse for vindmølleplaner er udsat på ubestemt tid. (Borgersammenslutningen)


Uddrag fra Norddjurs-borgernes kommentarer hertil: ((lokalavisen)

S.G.Jørgensen – 2016-08-30 08:25
Tryk avler som bekendt modtryk. Så hvis du synes, at borgerne i deres ordvalg er hårde ved dig, ligger du efter min mening, som du selv har redt.
Vi kender godt udfaldet af den dialog, som du lægger op til. Spørgerunderne i byrådsalen i forbindelse med de 3 projekter ved Hevring, Søby og Ålsrode står i klar erindring. Desværre ikke for det gode. Du styrer dialogen med hård hånd, ingen får lov til at svare ud over dig selv. Du henvises til at alt gældende lovgivning er overholdt, men du ignorerer fuldstændig, at det er en åbenlys dårlig lovgivning, der er udført. Afstandskrav der på forunderligvis ændrer sig i takt med møllernes størrelse, støj grænser der skal beregnes og ikke måles, hokus pokus så kører vi deruda. Det er en lovgivning, der er tydligt for enhver, er påvirket af en magtfuld vindmøllelobby, der sidder alt for tæt på lovgiverne på Christiansborg.
Dette kan endda dokumenteres. En igangværende undersøgelse af sundhedspåvirkningerne ved lavfrekvent støj ignoreres ligeledes. Så er der alt din snak om arbejdspladser, selv om dette ikke kan dokumenteres, og iøvrigt hvad hjælper det, at du måske skaber arbejdspladser i din kommune, hvis prisen er, at gode borgere ikke gider at bo her p.g.a. naboskab til vindmøller og en borgmester, der ikke lytter. En borgmester, der med al magt forsøger at proppe vindmøller op i r…. på kommunens borgere ved enhver given lejlighed til trods for, at historikken viser, at der ikke er nogen i kommunen, der ønsker disse tårnhøje rædsler tæt på hvor man bor.

Jens O. Iversen, Lemmer – 2016-08-29 20:58
Uuhhaaa, du har vist en dårlig sag, Jan Petersen. Måske du så TV2 Østjylland, her til aften, føj da………….. :-(

Hans Broe – 2016-08-29 20:21
“Som en tyv om natten”, kalder nogle debattører beslutningen om at tillade Grenå Havn at arbejde for opførelsen af kæmpevindmøller tæt på Grenå.
Måske er det mig, der ikke har fulgt med, men jeg ser først en egentlig debat om sagen nu, hvor beslutningen er taget.
Hvad ved offentligheden egentlig om konsekvenser og eventuelle gener? Hvad ved vi egentlig om den business case, som ligger til grund? Hvad ved vi om det spanske firma, som er inde i billedet?
Det her er alt for vigtig en sag til at blive afgjort uden borgerinddragelse, og jeg regner da bestemt med at kommunalbestyrelsen kommer på banen. Møder, høringer, information osv. Kort sagt aktivt nærdemokrati!