Nedstemt men opstemt…

Op til afstemningen om vindmøller i Norddjurs Ja eller Nej – talte flere socialdemokrater varmt om nødvendigheden af vindmølleprojekterne.

Efter afstemningen kunne man se flere socialdemokrater som netop have stemt for projekterne at kunne glædes med os andre over den nedstemte vindmølleplan. Et interessant paradoks vil nogen måske mene. Måske var især Socialdemokraterne blevet fanget af vindmølleindustriens manipulation og havde vanskeligt ved at komme ud af det igen. Det kræver et mod som de fleste Socialdemokrater ikke havde, men som et flertal af de øvrige lokalpolitikere heldigvis havde.

Tilbage sidder mange socialdemokratiske vælgere nok og undres over – hvor blev den socialdemokratiske dømmekraft egentlig af, når det gælder borgernes helbred, trivsel og økonomi, holdt op imod nuværende ligegyldig vindmøllestrøm?

Venligst

Poul Bjarne Andersen